Τρόποι Πληρωμής

Το e-shop μας σας παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα: Οι κάρτες που γίνονται δεκτές από την εταιρεία μας είναι οι Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος ηλεκτρονικών πληρωμών “Piraeus Bank” της Piraeus Bank. Γίνεται χρήση κρυπτογράφησης TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των πληρωμών – συναλλαγών σας μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου μας). 

All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of “Piraeus Bank” of Piraeus Bank uses TLS 1.2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Encryption is a way of coding the information until it reaches its recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.

  • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση: Για την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των εξής λογαριασμών:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR9701722640005264105601129

BIC: PIRBGRAA

Όποιον από τους δύο ανωτέρω λογαριασμούς επιλέξετε για τη συναλλαγή σας πρέπει υποχρεωτικά στην αιτιολογία κατάθεσής σας να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Το όνομα του δικαιούχου που θα εμφανιστεί είναι: REVOLUTION FINANCIAL SERVICES I.K.E. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε μέσω e-mail στο [email protected] με θέμα «υπ’ όψιν λογιστηρίου» το ονομαστικό καταθετήριο του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή), στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου.

Πληρωμή με αντικαταβολή: Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής επιβαρύνεστε με επιπλέον 3€, ποσό που αφορά το κόστος αντικαταβολής. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται συνδυαστικά με την αξία της παραγγελίας σας εφόσον αυτή είναι χαμηλότερη από 50€. Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο στα προϊόντα που  αναγράφεται η ένδειξη «με αντικαταβολή» στον ιστότοπό μας.

Σημειώνεται ότι οι παρόντες όροι αποτελούν ενιαία και αναπόσπαστη ενότητα με την Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Αποστολών – Επιστροφών και την Πολιτική Cookies. 

Follow us
ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Σύνδεση
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
Bestsellers:

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0